15
Aug
06

Having My Hair Cut

I’ve got my hair cut last sunday. Setelah bosen nunggu para teman-teman yang katanya mo nganterin aku ke salon, akhirnya I go there by myself. Emang kenapa kalau berangkat sendirian. Hmmm, actually at first I doubt it. I plan to have it cut next October in Malang. But this hair is getting mesh and bad. I cannot creambath it coz the stylish always complain with my long hair. Gak enak banget kalau mereka meng-creambath ku dengan setengah hati. Hasilnya pasti gak maksimal.

Ok, go to the main topic. Hari ini I made up my mind. Waktunya pas banget. Sekalian mau bikin surprise Jeff yang lagi ada di Medan. Akhirnya berangkatlah aku dengan naik 60 ke Tebet Utara. Sempat keblablasan satu blok, tapi nemu juga salonnya. Get inside it, the customer service was so nice. She suddenly take care of me. And finally I sat there. In front of a television and a mirror (well, it’s kinda useless to have a television in front of me since I have to put my glasses off).

The stylish was from Bandung, dia cukup ramah. Cowok tapi girly. Common stylish, isnt it. Tapi joke nya gitu deh, agak-agak menjurus, hehehe …. agak risih sih dengernya tapi yaa sudahlah. Itu kan bagian dari service dia. At first I wanna cut only 5-10 cm, but he said that it’s not enough. He said he will cut it 15 cm biar korbanku tambah banyak katanya (hahahaha, meskipun gak potong rambut, fans ku kan banyak. GR deh).

Blow nya mau apa mbak, kata Blower cewek yang tiba-tiba aja muncul pas sang stylish dah pergi. Aku bilang aja ‘Blow lurus’. So here we go, I have my hair blowed. Kali ini aku bisa nonton TV karena aku udah pake kacamataku. Tapi alih-alih mo nonton, ada mbak-mbak yang request tuk ngisi kuisioner. Lucky me, ternyata aku jadi sample tuk buka cafe baru dsana. I got a free cappucino (later i found out that it was too sweet, too much sugar in it).

Viola, the blower has finished. And I look at my new hair. Hmm, hmm, hmm. Ternyata bagus juga. I look very different. I look more fresh. Or in short, I think I look more cute (hehehe, boleh kan memuji diri sendiri). I do like my new hair cut.

Sampai di kasir, agak takut juga ngelihat bill-nya. Teringat waktu potong rambut terakhir dianterin sama Linda dan Mas Nuril habis lebih dari setengah juta. Semoga hal itu tidak terjadi lagi. Thanks God, ternyata it’s affordable… I have a nice hair cut with a reasonable price. Hmm, I like it.

I love my new hair cut.
Yes, it is short.
In fact, the shortest hair that I have.
My mom will shocked if she saw this!!

Advertisements

0 Responses to “Having My Hair Cut”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: