07
May
08

Bahasa Gado-gado

Disclaimer:
Posting berikut sangat tidak mematuhi kaidah tata bahasa yang baik dan benar. Jadi mohon jangan dicontoh 😀

Dalan ingkang dowo lan akeh tantangan. Mboten kraos kula sampun gangsal taun wonten Jakarta. Mulai dados copywriter sampe sak meniko dados Project Manager, namung syukur Alhamdulillah ingkang kedah kula sebut.

Hiks, susah juga bikin kata-kata pake bahasa Jawa. Sakjane wong apa ya aku iki, ngaku wong jowo kok gak iso boso Jawa. Pancen blas gak njawani. Ehh, jangan salah, bukan berarti aku gak bangga being Javanese. I’m really proud of it. Sampun gangsal tahun tapi tetep logat Jawa gak ilang juga. Well, I have no problem with that.

Kelingan pas Ibu di komplain karo kancane sekantor, mosok ibune penyiar RRI Siaran Pedesaan sing bosone alus mlipis, ehh … anake kok gak iso boso. Hehehe … bisa kok aku pake boso krama inggil, buktinya pas Lebaran di rumah nenek gak ada masalah tuh (well, you really have to speak in this kinda languange to your grandmother)

Intinya sih katene ngomong jowo, yo aku iso. Pengen ngomong bahasa indonesia, aku juga bisa. Speaking English, I also can do that. Hahaha, sedikit PD gak papa kan …..

Advertisements

1 Response to “Bahasa Gado-gado”


  1. May 7, 2008 at 10:32 am

    Saya bhs indonesia bisa bahas php juga yes….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: