16
Jun
08

When Hamsters Attack

HamsterAttackA really cute and nice song, aku menemukannya saat sedang browsing di You Tube. Lagu ini bercerita tentang keganasan hamster (judulnya aja ‘Ketika Hamster Menyerang’), yang sebetulnya agak gak masuk akal karena hamster adalah binatang yang sangat lucu. Iya sih emang kadang mereka menggigit, tapi itu juga kalau dia lagi sebel karena alasan tertentu.

Oh ya, cerita tentang keganasan hamster ini tidak hanya berakhir dalam lagu ini, tetapi juga dibahas (lebih tepatnya diparodikan) dalam sebuah website yang diklaim sebagai America’s #1 Website for Hamster Attack Prevention. Both the song and the website are very entertaining and interesting 🙂

Dan mari kita simak lirik detailnya berikut ini :

When Hamsters Attack

Music and Lyrics by Dav Pilkey,
Vocals by Petra Haden,
Produced By Nathaniel Howard.
Music and Lyrics by Dav Pilkey

Lead Female Vocals by Petra Haden
Male Chorus: Nathaniel Howard, Dav Pilkey, and William Adair
Hamster Chorus: Mr. Squeaky, Spammy, Snowball, Fuzzy, Sulu, Fluffy, Ginger, Snuggles, Big Bertha, and Oscar.
Guitars and additional music by Nathaniel Howard
Produced by Nathaniel Howard
Copyright 2004 by Dav Pilkey and Nathaniel Howard

Verse 1
You never know when hamsters will be stalking.
You never know when hamsters will attack.
You better watch your toes when you are walking,
Or you might end up a hamster snack.
Hamsters! They’re coming for you.
You better pull the shades and lock the door, too.
You better hide inside and watch your backs ‘Cuz hamsters will attack!

Verse 2
I knew a hamster once who was a sinner.
He had a vicious bite that really hurt.
He ate my mom and dad one night for dinner…
And drank my little sister for dessert.
Hamsters! They’re coming for you.
You better pull the shades and lock the door, too.
You better hide inside and watch your backs ‘Cuz hamsters will attack!

Middle Part (sung by hamsters)
When Ham-sters A-ttack
When Ham-sters A-ttack
We’re storming and we’re scorning
And we’re striking without warning
In the mooooorning…

Verse 3
No one knows why hamsters are so evil.
Don’t ask me why hamsters are so bad.
They’re worse than gerbils, porcupines, and weevils,
I wonder why they’re so stark-raving mad?
Hamsters! They’re coming for you.
You better pull the shades and lock the door, too.
You better hide inside and watch your backs ‘Cuz hamsters will attack! Hamsters!

Credit :
Picture by Getty Image

Advertisements

3 Responses to “When Hamsters Attack”


  1. June 23, 2008 at 7:36 am

    Hai pink, sorry baru hari ini mampir, kmaren2 rasanya terkubur sama pekerjaan 🙂 .
    punya hamster ya ? hmm….aku punya, dulu tapinya, trus dapet 6 bulan aku hibahkan ke keponakan, cian di rumah gk ada yg ngrawat hehehe……. 😉

  2. June 23, 2008 at 7:38 am

    eh btw, aku link ya, jd masuk daftar kunjungan nih, biar gk lupa2 , 😀

  3. June 25, 2008 at 11:42 am

    @ Jingga : sure, thanks dah dimasukin ke daftar kunjungan km 🙂 kerjaan emang bikin kita sering ‘tenggelam’ ya? hehehe … yup, aku skrg punya 4 hamster campbell. mrk gak rewel kok, mudah ngerawatnya 😉


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: