Archive for the 'Lyric' Category

29
Jul
08

Lyric : Joey Mcintyre – Stay The Same

Coba dibaca lyric dibawah ini dengan seksama. Sangat touchy dan mendalam.
Di saat kamu mulai ragu dengan apa yang kamu punya dan kamu hadapi, yang dapat kamu lakukan adalah percaya dan dengan ijin Allah pasti semua akan berjalan dengan baik (meskipun kadang tidak lancar).

Have faith in what you do. You’ll make it through.

Chorus
Don’t you ever wish you were someone else,
You were meant to be the way you are exactly.
Don’t you ever say you don’t like the way you are.
When you learn to love yourself, you¹re better off by far.
And I hope you always stay the same,cuz there¹s nothin’ ’bout you I would change.

Verse
I think that you could be whatever you wanted to be
If you could realize, all the dreams you have inside.
Don’t be afraid if you’ve got something to say,
Just open up your heart and let it show you the way.

Chorus

Bridge

Believe in yourself.
Reach down inside.
The love you find will set you free.
Believe in yourself, you will come alive.
Have faith in what you do.
You’ll make it through.

Chorus

See the music clip on YOUTUBE

Advertisements
04
Jul
08

Anggun – Snow On The Sahara

Only tell me that you still want me here
When you wander off out there
To those hills of dust and hard winds that blow
In that dry white ocean alone Lost out in the desert
you are lost out in the desert
But to stand with you in a ring of fire
I’ll forget the days gone by
I’ll protect your body and guard your soul
From mirages in your sight Lost out in the desert Continue reading ‘Anggun – Snow On The Sahara’

16
Jun
08

When Hamsters Attack

HamsterAttackA really cute and nice song, aku menemukannya saat sedang browsing di You Tube. Lagu ini bercerita tentang keganasan hamster (judulnya aja ‘Ketika Hamster Menyerang’), yang sebetulnya agak gak masuk akal karena hamster adalah binatang yang sangat lucu. Iya sih emang kadang mereka menggigit, tapi itu juga kalau dia lagi sebel karena alasan tertentu.

Oh ya, cerita tentang keganasan hamster ini tidak hanya berakhir dalam lagu ini, tetapi juga dibahas (lebih tepatnya diparodikan) dalam sebuah website yang diklaim sebagai America’s #1 Website for Hamster Attack Prevention. Both the song and the website are very entertaining and interesting 🙂

Dan mari kita simak lirik detailnya berikut ini :

When Hamsters Attack

Music and Lyrics by Dav Pilkey,
Vocals by Petra Haden,
Produced By Nathaniel Howard.
Music and Lyrics by Dav Pilkey

Lead Female Vocals by Petra Haden
Male Chorus: Nathaniel Howard, Dav Pilkey, and William Adair
Hamster Chorus: Mr. Squeaky, Spammy, Snowball, Fuzzy, Sulu, Fluffy, Ginger, Snuggles, Big Bertha, and Oscar.
Guitars and additional music by Nathaniel Howard
Produced by Nathaniel Howard
Copyright 2004 by Dav Pilkey and Nathaniel Howard

Verse 1
You never know when hamsters will be stalking.
You never know when hamsters will attack.
You better watch your toes when you are walking,
Or you might end up a hamster snack.
Hamsters! They’re coming for you.
You better pull the shades and lock the door, too.
You better hide inside and watch your backs ‘Cuz hamsters will attack!

Verse 2
I knew a hamster once who was a sinner.
He had a vicious bite that really hurt.
He ate my mom and dad one night for dinner…
And drank my little sister for dessert.
Hamsters! They’re coming for you.
You better pull the shades and lock the door, too.
You better hide inside and watch your backs ‘Cuz hamsters will attack!

Middle Part (sung by hamsters)
When Ham-sters A-ttack
When Ham-sters A-ttack
We’re storming and we’re scorning
And we’re striking without warning
In the mooooorning…

Verse 3
No one knows why hamsters are so evil.
Don’t ask me why hamsters are so bad.
They’re worse than gerbils, porcupines, and weevils,
I wonder why they’re so stark-raving mad?
Hamsters! They’re coming for you.
You better pull the shades and lock the door, too.
You better hide inside and watch your backs ‘Cuz hamsters will attack! Hamsters!

Credit :
Picture by Getty Image

06
May
08

Humuhumunukunukuapua’a

Susah gak sih bacanya? Humuhumunukunukuapua’a, jadi ingat pelajaran spelling pas kuliah dulu. Baca dengan teliti dan ucapkan beberapa kali sampai lancar. Humuhumunukunukuapua’a. Dah bisa gak bacanya?

Apa sih sebetulnya Humuhumunukunukuapua’a ini?
Well, pertama kali mendengar kata ini sebagai judul sebuah lagu di Highschool Musical II. Lagunya lumayan lucu dan ear-catching. Ternyata setelah baca-baca lebih detail lagi, Humuhumunukunukuapua’a meruapakan official state fish Hawaii sejak tahun 1990 dan lebih dikenal dengan ikan humuhumu yang dalam bahasa Hawaii artinya  “triggerfish with a pig-like short snout” Continue reading ‘Humuhumunukunukuapua’a’

25
Apr
08

Opick – Semesta Bertasbih

Another Friday … waktu rasanya seperti berlari. Pagi hari yang mendung, mengingatkan aku akan kota Malang. Sampai di kantor, buka laptop, sambil nunggu loading semua page kerjaan aku membuat list lagu untuk winamp-ku.  Semua lagu nasyid Opick dan Gigi aku masukkan dalam list.

Lagu pertama, Semesta Bertasbih, hiks … kok pengen nangis ya dengernya. Aku kangen Ramadhan 😦 Kalau denger lagu ini aku selalu ingat Ramadhan tahun kemarin, gara-garanya lagu ini dipakai sebagai soundtracknya RCTI. Merinding deh pas mendengarkan lagu ini dengan seksama.

Here is the complete lyric : Continue reading ‘Opick – Semesta Bertasbih’

23
Apr
08

Rossa – Tak Memiliki

Salah satu lagu soundtrack ‘Ayat-ayat Cinta’. Lirik yang menurutku sangat menyentuh dan sangat cocok bagi yang lagi patah hati 😀 Kebayang perasaan Maria pada saat mendengarkan lagu ini. Duuh, sedihnya …..

Kulihat diriku, kubaca hatiku
Tiada yang lain yang tersirat
Kulihat dirimu, kau tak sendiri
Masih bolehkah harap ini

Engkau datang saat aku merasa tak ada daya
Engkau ada saat ku tak mungkin ada di sana
Engkau datang saat diri ini tak ingin pergi
Engkau ada dengan setangkai cinta tak termiliki

Kulihat dirimu, kau tak sendiri
Masih bolehkah harap ini

Engkau datang saat aku merasa tak ada daya
Engkau ada saat ku tak mungkin ada di sana
Engkau datang saat diri ini tak ingin pergi
Engkau ada dengan setangkai cinta tak termiliki

Oh mengapa..
Saat kita berdua
Semua terasa indah
Seakan kau untukku

Engkau datang saat diri ini tak ingin pergi
Engkau ada dengan setangkai cinta tak termiliki
Engkau ada dengan setangkai cinta tak termiliki

 

17
Apr
08

The Way We Were

Sebuah lagu yang selalu akan membuat aku kembali ke masa lalu. 
Salah satu dari sekian lagu favorit saat masih bernyanyi in choir. 
Just like what the lyric said, this song is just like a memory in a corner of my mind ……

LYRIC: Continue reading ‘The Way We Were’